Consultant Audit & Control

Voor de leukste finance consultancy club van Nederland zoeken wij finance professionals met kennis van AUDIT & CONTROL

Leukste? Jazeker, bij deze partij ga je werken voor A-merken en dan bedoelen we niet de stoffige partijen maar toppers in retail, FCMG, Telecom. Dus geen ellenlange projecten maar maximaal 9 maanden klanten helpen op het gebied van  Audit & Control en vooral zelf heel véél leren! Je moet het leuk vinden om te switchen van rol. De diversiteit aan projecten is groot, er wordt daarom verwacht dat je kan functioneren als specialist, adviseur maar ook als projectmedewerker of project manager binnen audit & control. Naast de audit projecten neem je ook plaats aan de andere kant van de tafel. Mocht je nog geen RA hebben dan is dit de ideale manier. Ben je wel al in het bezit van de RA titel dan kan de gevraagde punten behalen en de titel behouden. Iets met win-win? Ook kan je ervoor kiezen om verder te gaan in een ander finance vakgebied en jouw financiële kennis en ervaring verder te  ontwikkelen, bijvoorbeeld in de richting van controlling.

Kortom, bij deze organisatie word je continue uitgedaagd. Niet alleen door de projecten maar ook als persoon. Ontwikkeling staat hoog in het vaandel. Deze klant verwacht dat jij volledig op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied  en biedt medewerkers jaarlijks een riant opleidingsbudget. Daarnaast krijg je persoonlijke coaching van een HR business partner die er speciaal voor jou is.

Dus echt advies en niet alleen een maar focus op declarabele uren maar interessante finance opdrachten bij mooie partijen en vooral een goede sfeer. Deze organisatie bestaat al jaren en heeft een aardig track record opgebouwd maar is geen grote consultancy fabriek. Ze zijn flexibel en professioneel en met 80 medewerkers bedienen ze de mooiste opdrachtgevers. De groeiambitie is groot, voor einde van het jaar tikken ze 100 medewerkers aan.

Wij zoeken:

  • 3-8 jaar werkervaring binnen het vakgebied (concreet: je hebt minstens 3 audit seizoenen meegemaakt)
  • Uiteraard heb je een gerelateerde Bachelor of Master binnen accountancy of IT audit.
  • Je bent toe aan uitdaging en afwisseling en legt de lat hoog voor jezelf en jouw omgeving
  • Je bent nog lang niet uitgegroeid en hebt brede interesse in finance functies
  • Je wilt bent gedreven en grijpt dat opleidingsbudget met beide handen aan
  • Klanten adviseren vind je fijn, uit het overtreffen van klant verwachtingen haal je voldoening
  • Je woont in de Randstad.

Interesse? We zien jouw cv graag tegemoet!
Wil je liever eerst even bellen om het volledige profiel te bespreken. Stuur dan een mail naar info@arq.nl.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies