Medior data engineer

Voor Incentro zijn wij op zoek naar een medior Data Engineer. Heb je ervaring met data, ETL tooling, visualisatie en rapportage oplossingen, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Versterk dan ons data engineering team! 

Jouw carrière bij Incentro

Als data engineer is het jouw taak om data beschikbaar en inzichtelijk te maken voor de klant door het combineren van data. Opslag, integratie en transformatie van data: daar bemoei jij je mee. Dit doe je veelal op bekende Cloud platformen zoals AWS en GCP.

Je komt direct terecht in ons gemotiveerde en zelfsturende team. Pak vooral één of meerdere operationele taken op als je daar behoefte aan hebt. Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren van ons en wij uiteraard ook van jou. Als data engineer zul je sparren met klanten en collega’s over data vraagstukken en zul je nieuwe toepassingen bedenken. Een uitdaging? Jazeker!

Over jou

Houd je van puzzelen en oplossingen zoeken? Dan ben je al een heel eind. We vragen ook nog het volgende aan je:

  • Een IT-gerelateerd HBO/WO diploma;
  • 2 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met (big) data en het visualiseren van data;
  • SQL heeft geen geheimen voor jou;
  • Je hebt ervaring met Cloud omgevingen als AWS en/of GCP, met name de data & analytics modules;
  • Je hebt ervaring met BI visualisatie tooling als PowerBI, AWS QuickSight en/of Google Data Studio
  • Je hebt ervaring met programmeertalen als Python en/of R en/of Java;
  • Nederlandse en Engelse communicatie skills.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €3.000 – €4.000. Had je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen.

Maar geld is niet het enige wat we bieden, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mind blowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Cecilia van Halteren, 06-42745808.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies