Finance Consultant – Audit & Control

Locatie: Randstad

Voor een Finance Consultancy kantoor in de Randstad zijn wij op zoek naar een Finance Consultant – Audit & Control

Wil jij je ook buiten de accountancy ontwikkelen maar nog niet de audit helemaal loslaten? Bij dit kantoor krijg je de unieke kans om naast het uitvoeren van projecten in de audit ook ervaring op te doen aan de andere kant van de tafel. Op deze manier kun je niet alleen je Master Accountancy en/ of RA titel behalen (of behouden), maar ook jouw financiële kennis en ervaring verder ontwikkelen, bijvoorbeeld in de richting van controlling.

WAT GA JE DOEN?

Tijdens busy season word je ingezet op een audit opdracht op jouw niveau. Hierbij maak je gebruik van je kennis en expertise van je eerder functie(s). Dit geeft ons de mogelijkheid om na busy season te investeren in jouw ontwikkeling en je de kans te geven om het controlling vak eigen te maken. Afhankelijk van jouw niveau kan het zijn dat je eerst een financieel administratieve rol uit voert alvorens je direct werkzaam zal zijn binnen de controlling. Een rol waar je bijvoorbeeld aan kan denken is als finance consultant bij een telecom organisatie. In de rol ben je primair aanspreekpunt bent voor de accountantscontrole, het opstellen van de jaarrekening, opstellen management rapportages naar de aandeelhouders en de implementatie van een nieuw systeem.

Zo voer je voor de ene klant de audit uit, terwijl je een andere klant helpt en adviseert in het op orde maken van de controls en een optimale inrichting van het controle proces te creëren. Een project duurt gemiddeld 3 tot 9 maanden.

Klanten waar jij voor gaat werken zijn o.a. Deloitte, Mazars, EY, Samsung, Tele2, IKEA, Quooker, Pathé, NS, De Haagse Hogeschool, LUMC, Hivos, Rijkswaterstaat, Hogeschool van Amsterdam en het Ministerie van VWS.

CONTINUOUS IMPROVEMENT

Naast je opdrachten bij de klant werken we ook samen met jou aan je persoonlijke groei. Samen met de HR Business Partner, stel je een persoonlijk ontwikkelplan op. Hierbij is aandacht voor de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied én voor de nodige softskills. Via de Creating Insights University volg je diverse trainingen op het gebied van FinTech, Data, Actualiteiten, Consultancy vaardigheden en Privacy & Security.

WAT WIJ BIEDEN

Net als een contract voor onbepaalde tijd, een opleidingsbudget van €6.000,- op jaarbasis, een collectieve pensioenregeling en 25 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, ontvang je een salaris tussen €2.600,- en €4.300,-. Dit hangt af van de ervaring en kennis die jij meebrengt.

Overuren betalen 140% uit, maar het is niet de bedoeling dat je deze te vaak maakt. We hechten veel belang aan een goede work-life balance.

Ben je het hele kalenderjaar niet ziek geweest, dan krijg je nog eens 5 vakantiedagen extra.

Verder krijg je een leaseauto (ook voor privégebruik) of mobiliteitsvergoeding (keuze is aan jou) en bieden we leuke bonussen. We bieden ook de mogelijkheid om een relevante post- of executive master te volgen of een RC-, RA-, RE-opleiding te doen. Ook is het mogelijk om je studieschuld over te nemen.

PERSOONLIJK & BETROKKEN

Je komt terecht in een persoonlijke, ondernemende én betrokken organisatie. Alle consultants werken met elkaar samen. Je hebt nauw contact met onze afdelingen HR, Accountmanagement en Finance. We organiseren regelmatig inloopavonden en visiebijeenkomsten om jouw mening en ideeën over bepaalde onderwerpen te horen. Je ziet jouw collega’s regelmatig op één van onze borrels, trainingen of gezellige uitjes.

JOUW PROFIEL

  • Je bent een hoogopgeleide professional met een afgeronde hbo- of wo-diploma binnen de accountancy of IT Audit.
  • Je hebt minimaal 2 seizoenen audit ervaring.
  • Het finance vakgebied is continue in ontwikkeling en met jouw ontwikkeldrive ben je continue op de hoogte van de laatste trends. Je voegt met deze kennis waarde toe bij onze klant.
  • Omdat jouw project elke keer bij een andere klant is, je te maken hebt met diverse culturen en medewerkers, stel jij je flexibel op!

Interesse? We zien graag je cv tegemoet.

Voor vragen kan je contact opnemen met Cecilia van Halteren, 0642745808 of cecilia@ARQ.nl

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies