Interim IT recruiter 20-24 uur – Nijmegen -Hybride

Voor een snelgroeiend  IT consultancy kantoor in Nijmegen, (onderdeel van een zeer groot concern) zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandige interim IT Recruiter. De functie is hybride voor 20 tot 24 uur voor minimaal 6 maanden en waarschijnlijk langer.

Zelfstandig run jij het end to end recruitment en zorg je voor snelle doorlooptijden, zowel in- als extern. Daarnaast heeft sourcen voor jou geen geheimen. Ook help je de managers bij het invullen van vacatures en waar nodig zorg je dat er een wervingscampagne op maat gemaakt wordt, vanuit een nauwe samenwerking met de business.

Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste recruitmentontwikkelingen en pas je deze toe in het wervingsproces. Daarbij zoek je de creatieve grenzen op binnen het vakgebied van recruitment marketing.

Je bent een echte netwerker en beweegt je gemakkelijk met de verschillende stakeholders. Ook zoek je actief de samenwerking met je collega’s.

Wat verwachten wij van jou?

  •  Je hebt ervaring met het hunten en sourcen van IT-talent (LI Recruiterseat).
  • Je weet de verwachtingen van stakeholders en shareholders te managen.
  • Je komt met ideeën omtrent arbeidsmarktcommunicatie.
  • Ervaring met werven van Java specialisten is een pre
  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.
  • Je kan je eigen recruitment afdeling runnen en staat stevig in je schoenen

De vacature mag hybride uitgevoerd worden maar vaker op kantoor komen mag altijd. Op vrijdagmiddag is er een vrijwillige borrel en eens per maand een grotere borrel waar je alle recruitment collega’s ziet die bij de andere kantoren werken van het grotere concern.

Interesse? Meer info? Neem contact op met: Cecilia van Halteren – ARQ. Recruitment Group – 06427 45808  / cecilia@arq.nl

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies