Interim junior HR Medewerker

 Interim junior HR Medewerker              Hybride             Tilburg              32-40 uur per week

Voor een grote beursgenoteerde organisatie zoeken wij met spoed een Interim junior HR medewerker /-ster voor de vestiging in Tilburg.
Je komt te werken binnen het Team People Services Support, samen met 16 collega’s. Het team is het aanspreekpunt voor ca. 6.000 collega’s daar waar het gaat om dagelijkse HR zaken en administratieve processen. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor het verrichten van administratieve werkzaamheden op het gebied van in-, door-, en uitstroom, verlof, verzuim en voorzieningen. Hybride werken is mogelijk.

Wat doe je als Interim junior HR Medewerker?
Iedere dag is anders op de HR afdeling aangezien de werkzaamheden zeer divers zijn. Je kunt hierbij denken aan het verwerken van arbeidsvoorwaardelijke mutaties, mutaties met betrekking tot in-, door- en uitstroom van medewerkers, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en het beantwoorden van vragen van medewerkers via ons Servicesysteem (ServiceNow) of per telefoon. Daarnaast verwijs je collega’s actief naar ons HR-portal waar heel veel HR informatie te vinden is.
Als Interim Junior HR Medewerker krijg je ene moment een medewerker aan de telefoon die vragen heeft over zijn onkostenvergoeding, het andere moment krijg je vragen over de indiensttreding van een manager op een van de vestigingen in Nederland. In jouw werkzaamheden pas je de geldende regelingen vanuit het Handboek Arbeidsvoorwaarden toe, geef je uitvoering aan de toekenning van de arbeidsvoorwaarden en vertaal je wetswijzigingen door in reguliere processen en mutaties. Dit doe je in samenspraak met collega’s van onze expertiseafdelingen, zoals HR Advies, Recruitment, Mobiliteitsbeheer, Vitaliteit en Juridische Zaken.
Tot slot is continu verbeteren een belangrijke pijler in jouw werk als junior HR medewerker. Hierbij zal je samen met je collega’s en de manager HR Services Support medeverantwoordelijk zijn voor het optimaliseren van de processen. Heb jij een idee om een HR-proces nog slimmer te maken of heb je een idee over hoe we beter kunnen samenwerken? We horen het graag.

De afdeling HR
De afdeling HR bevindt zich momenteel in een transitiefase naar het click-call-face principe. Hierin ben je een ambassadeur en weet je de mensen goed te begeleiden naar de juiste middelen en kanalen qua informatievoorziening. Het vraagt tevens van je om in een dynamische omgeving te kunnen werken en om te kunnen gaan met verschillende werkwijzen.

Wat breng jij mee als Interim junior HR Medewerker?

 • Je hebt een afgeronde MBO- of HBO opleiding (richting P&O of HRM);
 • Je hebt bij voorkeur 1,5 – 2 jaar (administratieve) HR-ervaring in de eerste lijn als Interim junior HR Medewerker;
 • Je kunt goed organiseren en werkt nauwkeurig;
 • Je behoudt altijd het overzicht;
 • Je weet om te gaan met pieken in werkdruk;
 • Je bent proactief, betrouwbaar en accuraat;
 • Je gaat klantgericht te werk met een dienstverlenende instelling;
 • Ervaring in een soortgelijke rol is een pré;
 • Je bent beschikbaar voor minimaal 32 -40 uur per week
 • Goede kennis van de Nederlandse taal

 

Heb jij ervaring in bovenstaande en ben jij per direct of snel beschikbaar als Interim junior HR Medewerker? Stuur dan je cv en tarief via de link en we komen zsm bij je terug.

Tarief maximaal € 37,50 – 40,00 per uur exclusief BTW

 

 • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
 • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies