Interim recruiter / Sourcer 20-40 uur, remote / Amsterdam

Super leuke interim vacature voor een communicatieve Recruiter/Sourcer die graag contacten legt en een netwerk kan opbouwen. Beschikbaar per zsm voor 20-40 uur per week.

Voor onze klant, een grote organisatie binnen de zakelijke dienstverlening, zijn wij op zoek naar een Recruiter /  Sourcer.

Je werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het sourcen van interim Financials, IT medewerkers en Archivarissen. Hiervoor bouw je een pool op van geschikte (toekomstige) potentials en onderhoud je ook regelmatig contact met deze kandidaten over hun beschikbaarheid. Ook zorg je op een creatieve manier voor een brede naamsbekendheid van deze organisatie binnen de doelgroep.

Je komt te werken binnen het recruitment team en adviseert dit team over geschikte en beschikbare kandidaten.

Voor deze functie zoeken we een interimmer die ruime ervaring heeft met recruitment,  sourcen binnen LinkedIn (recruiters seat), opbouwen van kandidaten pools en zelfstandig kan werken.

Werkzaamheden kunnen voorlopig remote gedaan worden en wanneer mogelijk zal je daarna weer flexibel remote en op kantoor werken samen met het team.

Interesse? Vragen? Neem dan contact op met Cecilia van Halteren – 0642745808 / cecilia@arq.nl

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies