Interim Recruiter Techniek Utiliteitsbouw

Voor een grote Technische Dienstverlener, zoeken wij voor de vestiging in Arnhem een Interim Recruiter Techniek & Utiliteitsbouw Arnhem

Hybride – 32 of 40 uur bespreekbaar – per direct / zsm

Wij zoeken per direct een ervaren end to end interim recruiter met ervaring binnen de utiliteitsbouw en techniek. Denk aan uitvoerende rollen van monteurs, projectleiders en werkvoorbereiders. Je bent onderdeel van een super leuk landelijk recruitment team bestaande uit 14 recruiters.

Dit ga je doen als Interim Recruiter Techniek & Utiliteitsbouw Arnhem

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vind om samen te werken. Dit doe je niet alleen met je team maar ook met je hiring managers. Het mooie van deze organisatie is dat zij de klanten hebben waar andere bedrijven jaloers op zouden zijn. Dus een hoop technische professionals lopen daar al snel voor warm.

Als Interim Recruiter Techniek ben je verantwoordelijk voor je eigen succes en krijg je de volledige vrijheid om die mensen te betrekken, waarbij jij denkt dat het bijdraagt. Echt een ondernemende rol, binnen een groter geheel.

Wat vragen wij van jou als Interim Recruiter Techniek & Utiliteitsbouw Arnhem

We zoeken een business partner en teamplayer, die gevoel heeft voor organisatieontwikkeling, komt met creatieve wervingsvoorstellen, denkt in kansen en niet houdt van ‘de standaard-manier’ van werken. Afhankelijk van het aantal vacatures per doelgroep weet je van strategie te wijzigen en door samenwerking vergroot jij je recruitment impact.

  • Je werkt minimaal op HBO niveau én;
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van recruitment van diverse  doelgroepen met kennis en ervaring met technisch uitvoerende profielen; zijn we op zoek naar een Recruiter die het verschil maakt in een veelzijdig werkveld.

Wat voor een opdracht kunnen wij jou bieden als Interim Recruiter Techniek & Utiliteitsbouw Arnhem

  • Interim opdracht voor minimaal 6 tot 12 maanden bij een zeer gewilde opdrachtgever en mooie naam op je cv;
  • 32 tot 40 uur per week;
  • Ervaring/netwerk binnen de Techniek en/of utiliteitsbouw
  • Hybride; 3 dagen op kantoor, 2 dagen thuis werken bij 40 uur
  • Leuk en gezellig recruitmentteam
  • Voor vrijheid voor je eigen input en ideeën om deze opdracht een succes te maken.

Ben jij per zsm beschikbaar en heb je ruime technische recruitment ervaring in bovenstaande? Stuur dan je cv via de link.

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies