Interim Recruiter Techniek – Zaandam

Onze klant, een internationale organisaties en marktleider binnen de duurzame technische dienstverlening, is op zoek naar een INTERIM RECRUITER TECHNIEK voor de vestiging in Zaandam.

Wij zoeken een ervaren end to end Interim Recruiter  Techniek met ervaring binnen de techniek, installatie- of energiewereld. Je zal voornamelijk je gaan richten op uitvoerende  rollen zoals service monteurs Electrotechniek  en Installatietechniek

Je bent onderdeel van een super leuk landelijk recruitment team bestaande uit 14 recruiters.

Dit ga je doen als Interim Recruiter Techniek – Zaandam

We zijn op zoek naar iemand die het leuk vind om samen te werken. Dit doe je niet alleen met je team maar ook met je hiring managers. Het mooie van deze organisatie is dat zij de klanten hebben waar andere bedrijven jaloers op zouden zijn. Dus een hoop technische professionals lopen daar al snel voor warm.

Als Corporate Recruiter ben je verantwoordelijk voor je eigen succes en krijg je de volledige vrijheid om die mensen te betrekken, waarbij jij denkt dat het bijdraagt. Echt een ondernemende rol, binnen een groter geheel.

Wat vragen wij van jou als Interim Recruiter Techniek – Zaandam

We zoeken een business partner en teamplayer, die gevoel heeft voor organisatieontwikkeling, komt met creatieve wervingsvoorstellen, denkt in kansen en niet houdt van ‘de standaard-manier’ van werken. Afhankelijk van het aantal vacatures per doelgroep weet je van strategie te wijzigen en door samenwerking vergroot jij je recruitment impact.

  • Je werkt minimaal op HBO niveau ;
  • Je beschikt over minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van interim recruiter techniek en met kennis, netwerk en ervaring met technisch E en W uitvoerende profielen; zijn we op zoek naar een Recruiter die het verschil maakt in een veelzijdig werkveld 
  • Interim opdracht voor minimaal 3 maanden bij een zeer gewilde opdrachtgever en mooie naam op je cv;
  • 32-40 uur per week;
  • Hybride;
  • Leuk en gezellig recruitmentteam
  • Voor vrijheid voor je eigen input en ideeën om deze opdracht een succes te maken.

 

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies