International HR Manager

Voor een belangrijke e-commerce speler met bijna de meeste awards van Nederland zijn wij op zoek naar een: International HR manager.

De organisatie bestaat al jaren en groeit enorm in binnen- en buitenland. Met ruim 300 medewerkers en een centrale locatie nabij Amsterdam en Utrecht is het een populaire werkgever voor talent uit de regio Groot Amsterdam, Wijdemeren, Gooise Meren en regio Utrecht.

Door de transformatie die de organisatie doormaakt van een grote nationale speler naar een grote Europese speler speelt er ontzettend veel en dat brengt de nodige organisatorische veranderingen met zich mee. Op verschillende afdelingen binnen de organisatie vinden professionaliseringsslagen plaats en zo dus ook op de afdeling HR. Door deze ontwikkeling staan er steeds vaker nationale en internationale HR-vraagstukken op de agenda. De organisatie is daarom hard opzoek naar een  HR-manager Europa die samen met het huidige team de stappen kan zetten om de organisatie naar een hoger niveau te brengen!

Als HR-manager Europa heb je een adviserende en strategische rol waarbij je zowel op management- als operationeel niveau werkzaam bent. Daarna ga je met het HR-team aan de slag om een strategisch HR-beleid internationaal uit te rollen en het toekomstige HR-beleid naadloos aan te laten sluiten bij de bedrijfsdoelstellingen. Uit het beleid vloeien uiteraard een hoop operationele doelstellingen voort. Hier zal jij sturing in geven, om zo vervolgens het HR-beleid uit te rollen bij de overige bedrijven in Nederland, Polen, Zweden, Spanje, Engeland en Ierland. Never a dull moment!

Voor deze functie is het erg belangrijk dat je ’een soortgelijke stap al eens eerder hebt gemaakt. Je weet precies wat belangrijk is, obstakels zijn geen verassing en waar er rekening mee moeten worden gehouden om deze mooie stap tot een succes te maken.

Tot slot weet je als geen ander hoe je veranderprocessen in gang kan zetten en hoe je deze moet implementeren. Met jouw strategisch en tactisch inzicht en jarenlange ervaring in HR ben je een uitstekende aanvulling op het huidige team wat bestaat uit een HR-manager, HR-medewerker, Corporate recruiter en Junior recruiter.

Het betreft eenn vaste functie met een uistekend salaris.
Wil je meer weten? Stuur een berichtje naar petra@arq.nl of solliciteer!

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies