IT Traineeship Utrecht

Onze klant, Incentro, start 1 januari weer met het IT Traineeship voor de vestiging in Utrecht. Ben jij (bijna) afgestudeerd en wil je graag gericht werkervaring opdoen richting Java, BI, .net of product development bij verschillende opdrachtgevers? Dan is ons IT Traineeship, YPA, echt iets voor jou.

Tijdens de Young Professional Academy van Incentro bereid je voor op het echte werk bij onze top-of-the bill opdrachtgevers. Daarna ga je opdrachten doen die in stijgende lijn zijn met jouw carrière wensen.

De Young Professional academy is bedoeld voor pas (of bijna) afgestudeerde HBO’ers en WO-ers met een enorme passie voor IT. Dus ontwikkel jij in je vrije tijd apps, bouw je websites voor de lol of word je lekker rustig van programmeren? Meld je dan direct aan!

Hoe werkt het?
In een maand leer je alle soft en hard skills van het vak. De maand is opgedeeld in drie thema’s: Cultuur, Consultancy en Specialisme.

Intussen vorm je samen met 12 andere starters een nieuwe lichting binnen Incentro: reken op nieuwe vriendschappen en professionele relaties waar je de rest van je carrière iets aan hebt!

Soft en hard skills leren
De eerste week start je met de thema Consultancy. Want behalve vakinhoudelijk gaan we ook aan de slag met jouw social skills op de werkvloer: na afloop van het Starterstraject ben je in staat echt te luisteren naar vragen van kritische klanten en kun en durf je door te vragen en te adviseren. Je weet daarbij al heel goed hoe je Incentro vertegenwoordigt bijj de klant.

Na deze periode richt je je op het thema Specialisme. In deze twee weken bereik je snel een grondige verdieping in jouw vakgebied. Alle ‘soft en hard skills’ leer je dankzij gerichte trainingen en workshops.

Afsluiting Traineeship
Het traject sluit je af met een reis naar onze vestiging in Spanje met al jouw YPA collega’s. En last but not least: bij dit alles hoort een vast contract!

Je kunt direct aan de slag bij Incentro, uitgeroepen tot het meest inspirerende bedrijf van Nederland!

Solliciteren

We zien je cv graag tegemoet. Vragen? Neem contact op met Cecilia 0642745808

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies