Junior data engineer – Utrecht

Voor Incentro zijn wij op zoek naar een Junior Data Engineer. Ben je net afgestudeerd of heb je al wat werkervaring? Zoek niet verder! Dit is jouw kans om deel uit te maken van iets groots. Word lid van het team van Incentro en start jouw IT-carrière met Data & Analytics! Voor Incentro zijn wij op zoek naar een Junior Data Engineer. Ben je net afgestudeerd of heb je al wat werkervaring? Zoek niet verder! Dit is jouw kans om deel uit te maken van iets groots. Word lid van het team van Incentro en start jouw IT-carrière met Data & Analytics! 

Jouw carrière bij Incentro

Als data engineer is het jouw taak om data beschikbaar en inzichtelijk te maken voor de klant door het combineren van data. Opslag, integratie en transformatie van data: daar bemoei jij je mee. Dit doe je veelal op bekende Cloud platformen zoals AWS en GCP.

Je komt direct terecht in ons gemotiveerde en zelfsturende team.  Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren van ons en wij uiteraard ook van jou. Als data engineer zul je sparren met klanten en collega’s over data vraagstukken en zul je nieuwe toepassingen bedenken. Een uitdaging? Jazeker!

Over jou

Houd je van puzzelen en oplossingen zoeken? Dan ben je al een heel eind. We vragen ook nog het volgende aan je:

  • Een IT-gerelateerd HBO/WO diploma;
  • 0 tot 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Nederlandse en Engelse communicatie skills.

Kennis of – interesse in – de volgende technologieën:

  • (big) data en het visualiseren van data;
  • programmeertalen als SQL, Python en/of R en/of Java;
  • Cloud omgevingen als AWS en/of GCP, met name de data & analytics modules;
  • BI visualisatie tooling als PowerBI, AWS QuickSight en/of Google Data Studio

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een passend salaris van €2,450 – €2,800. Had je een ander salaris in gedachte, gezien jouw ervaring? Name it! En dan kijken wij wat we kunnen doen.

Maar geld is niet het enige wat we bieden, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mind blowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk staat centraal.

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Cecilia van Halteren – 0642745808

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies