Junior Recruiter – Utrecht -Hybride 28-36 uur

Bouw jij je cv op met aansprekende en bekende opdrachtgevers? Dan is dit een junior recruiter opdracht waar je zeker interesse in hebt en je ook nog eens alles van het vak kan leren van een ervaren recruiter.

Voor een snelgroeiend boutique IT consultancy kantoor in Utrecht, (onderdeel van een zeer groot en succesvol concern) zijn wij op zoek naar een junior IT Recruiter. De functie is hybride voor 28 -40 uur (afhankelijk van jouw beschikbaarheid).

Samen met de senior recruiter runnen jullie het end to end recruitment en zorg je voor snelle doorlooptijden, zowel in- als extern. Daarnaast help je met sourcen van geschikte kandidaten. Ook help je de managers bij het invullen van vacatures en waar nodig help je met wervingscampagnes, in nauwe samenwerking met de business.

Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste recruitmentontwikkelingen en pas je deze toe in het wervingsproces. Daarbij zoek je de creatieve grenzen op binnen het vakgebied van recruitment marketing.

Je bent een echte netwerker en beweegt je gemakkelijk met de verschillende stakeholders. Ook zoek je actief de samenwerking met je collega’s.

Wat verwachten wij van jou?

  •  Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een recruitmentrol bij voorkeur met het hunten en sourcen van IT-talent (LI Recruiterseat).
  •  Verder beschik je over ijzersterke communicatieve skills, ben je stressbestendig en flexibel
  • Je weet de verwachtingen van stakeholders en shareholders te managen en zij die van jou ;).
  • Je komt met vernieuwende ideeën omtrent arbeidsmarktcommunicatie.
  • Ervaring met werven/ netwerk van Data  kandidaten is mooi meegenomen.
  • Je hebt een hbo werk- en denkniveau en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

De vacature mag hybride uitgevoerd worden maar vaker op kantoor komen mag altijd. Op vrijdagmiddag is er een vrijwillige borrel en eens per maand een grotere borrel waar je alle recruitment collega’s ziet die bij de andere kantoren werken van het grotere concern.

Interesse? Meer info? Neem contact op met: Cecilia van Halteren – ARQ. Recruitment Group – 06427 45808  / cecilia@arq.nl

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies