Stagiair Private Equity

Voor een Private Equity Fonds in Naarden, zijn wij op zoek naar een stagiair Private Equity.

Het fonds is opgericht door twee partners met een achtergrond in investment banking, M&A en business development. Beide partners hebben gezamenlijk meer dan 100 transacties in de mid-market succesvol afgerond met een transactiewaarde van meer dan € 2,5 miljard. Zij investeren in groeiende bedrijven in de zogenaamde lower mid market in Nederland. Op dit moment zijn zij bezig met de fund raising voor het eerste fonds. Parallel aan de fondswerving zijn zij nu ook al actief op zoek naar investeringen.

Wat ga je doen

Als stagiair Private Equity draai je vol mee in het team. Je krijgt de kans om jezelf op zowel financieel, operationeel als strategisch vlak te ontwikkelen. Daarnaast werk je o.a. mee aan het hele proces van fund raising, marktonderzoek, het beoordelen van nieuwe investeringsmogelijkheden en eventuele transacties. Ook schuif je aan bij de wekelijkse team meetings en bij externe meetings waar mogelijk.

Je werkt veel samen met de founding partners, krijgt actieve begeleiding en feedback momenten zodat je in een korte tijd veel kan leren.

Wie zoeken wij

· (Bijna) afgeronde bachelor of master Economie en/of Bedrijfskunde

· Energiek, enthousiast, ambitieus, intelligent en ondernemend

· Affiniteit met mid-market bedrijven (oprichters/DGA’s) en private equity

· Minimaal drie maanden full-time beschikbaar.

 

Vergoeding

Uitstekende stagevergoeding en een unieke kans om drie tot zes maanden mee te draaien als volwaardig lid van het Private Equity Fonds.

Bij een positieve beoordeling bestaat de mogelijkheid dat de stage wordt voortgezet met een vast dienstverband.

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in een stage? Stuur een mail met CV, cijferlijsten en een korte motivatie naar Cecilia@Arq.nl

 

Locatie: Naarden

  • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, jpeg, Max. bestandsgrootte: 5 MB.
Share
Back to vacancies